

## Rnd 7 Spring Creek National Weekend Schedule NBC

July 11-13, 2024

Subject to network schedule changes

П	Н	П	RS	$\mathbf{D}$	$\Lambda \lambda$	1
ш	ш	J	NO		-1	

**SATURDAY** 

9:00am Registered Team Parking

## **FRIDAY**

8:00am - 5:00pm **Amateur Racing** 

Registered Team Parking 9:00am

9:00am - 5:00pm Will Call

9:30am **Privateer Parking** 

12:00pm- 3:00pm **Technical Control** 

1:00pm - 2:00pm Media Activity

## **450 Class Will Race First**

7:00am - 2:00pm Rider Services / Will Call Opens 7:15am - 7:30am Riders Meeting at AMA Semi 7:30am - 7:45am Chapel Service at AMA Semi

8:00am - 8:12am 450 Class Practice Grp B- 12 minutes (1 Lap Free) (Start off Gate)

8:16am - 8:28am 450 Class Practice Grp A- 12 minutes (1 Lap Free) 8:32am - 8:44am 250 Class Practice Grp A- 12 minutes (1 Lap Free) 250 Class Practice Grp B- 12 minutes (1 Lap Free) 8:48am - 9:00am 9:04am - 9:19am Track Maintenance (NO START PRACTICE)

9:19am -9:34am 450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed (Start off Gate)

9:40am -9:55am 450 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed 10:05am - 10:20am 250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed 10:25am - 10:40am 250 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed

10:45am-11:25am Track Maintenance 11:25am - 11:35am 450 Consolation Race 11:40am - 11:50am 250 Consolation Race 11:55am - 12:20pm Track Maintenance

11:50am -12:20pm **OPENING CEREMONIES** 

12:20pm - 12:30pm 450 Class Sight Lap

ENTATIVE 12:30pm - 1:05pm 450 Class Moto #1

1:05pm - 1:15pm **Podium Interviews** 1:20pm -1:30pm 250 Class Sight Lap 1:30pm-2:05pm 250 Class Moto #1 Podium Interviews 2:05pm-2:15pm

2:05pm-2:30pm Halftime

2:27pm-2:35pm 450 Class Sight Lap 450 Class Moto #2 2:35pm-3:10pm 450 Winners Circle 3:10pm-3:20pm 3:22pm-3;30pm 250 Class Sight Lap 3:30pm-4:05pm 250 Class Moto #2 4:05pm-4:15pm 250 Winners Circle

> Version #4 9:09 AM7/9/2024