

Red Bull RedBud National | Weekend Schedule

July 5-6, 2019 Subject to network schedule changes

Subject to network scriedul	le changes
Thursday July 4th	
1:00pm - 2:00pm	Media Day - Interviews and ride *Invite Only
Friday July 5th	
9:00am	Semi Truck Parking, Paddock Opens
9:00am - 5:00pm	Will Call hours
9:30am - 5:00pm	Privateer Parking
2:00pm - 2:15pm	125 All Star Practice
2:00pm - 3:00pm	Tech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class
3:00pm - 5:00pm	Tech Inspection for Remaining Riders
Saturday July 6th	MEH Call Issues
7:00am - 2:00pm	Will Call hours
7:20am - 7:35am	Mandatory Riders Meeting
7:35am - 7:50am	Chapel Service
8:00am - 8:15am	450 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:20am - 8:35am 8:35am - 8:45am	450 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed Track Maintenance
8:45am - 9:00am	250 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:05am - 9:20am	250 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:20am - 9:35am	Track Maintenance
9:35am - 9:45am	125 All Stars Practice
9:50am - 9:55am	450 Class Grp B Start Practice 5 minutes
9:55am - 10:10am	450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed
10:15am - 10:20am	450 Class Grp A Start Practice 5 minutes
10:20am - 10:35am	450 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
10:35am - 10:50am	Track Maintenance
10:45am - 10:50am	250 Class Grp A Start Practice 5 minutes
10:50am - 11:05am	250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
11:10am - 11:15am	250 Class Grp B Start Practice 5 minutes
11:15am- 11:30am	250 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed
11:30am - 11:45am	Track Maintenance
11:45am - 11:55am	125 All Stars Race
12:00am - 12:10pm	450 Consolation Race
12:15pm - 12:25pm	250 Consolation Race
12:40pm - 1:00pm	OPENING CEREMONIES
1:00pm - 1:12pm	450 Class Sight Lap
1:12pm - 1:47pm	450 Class Moto #1
1:47pm - 2:00pm	Podium Interviews
2:01pm - 2:12pm	250 Class Sight Lap
2:13pm - 2:48pm	250 Class Moto #1
2:49pm - 3:00pm	Podium Interviews
3:02pm - 3:10pm	450 Class Sight Lap
3:13pm - 3:48pm	450 Class Moto #2
3:48pm - 4:00pm	450 Winners Circle
4:01pm -4:11pm	250 Class Sight Lap
4:11pm - 4:46pm	250 Class Moto #2
4:46pm - 5:00pm	250 Winners Circle
5:00pm - 5:30pm	Press Conference