



FMF GLEN HELEN NATIONAL | Weekend Schedule

May 26-27, 2017

Subject to network schedule changes

F
R
D
A١
/ .
M
Α
Υ
26

Semi Truck Parking, Paddock Opens 9:00am

9:00am - 5:00pm Will Call

Privateer Parking 9:30am

2:00pm - 3:00pm Tech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class

3:00pm - 5:00pm Tech Inspection for Remaining Riders

SATURDAY, MAY 27

7:00am - 2:00pm Will Call

7:30am Mandatory Riders Meeting

7:45am **Chapel Service**

8:15am - 8:30am 250 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed 8:35am - 8:50am 450 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed 8:55am - 9:10am 450 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed

9:10am - 9:25am Track Maintenance

9:25am - 9:30am 250 Class Group A Start Practice 5 minutes 9:30am - 9:45am 250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed 9:50am - 9:55am 450 Class Grp A Start Practice 5 minutes 9:55am - 10:10am 450 Class Practice Grp A- 15 minutes -Timed 10:15am - 10:20am 450 Class Grp B Start Practice 5 minutes 10:20am - 10:35am 450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed

Press Conference

10:40am - 10:55am Track Maintenance 11:00am - 11:10am Two Stroke Practice 11:15am - 11:30am 250 Consolation Race 11:30am - 11:50am 450 Consolation Racer

11:55am - 12:15pm 2 Stroke Race

5:00pm - 5:30pm

12:30pm - 1:00pm **Opening Ceremonies** 250 Class Sight Lap 12:58pm - 1:10pm 1:11pm - 1:46pm 250 Class Moto #1 1:46pm - 2:00pm **Podium Interviews** 2:00pm - 2:10pm 450 Class Sight Lap 2:12pm - 2:47pm 450 Class Moto #1 2:45pm - 3:00pm **Podium Interviews** 3:02pm - 3:10pm 250 Class Sight Lap 3:12pm - 3:47pm 250 Class Moto #2 3:45pm - 4:00pm 250 Winners Circle 4:00pm -4:10pm 450 Class Sight Lap 4:10pm - 4:45pm 450 Class Moto #2 4:45pm - 5:00pm 450 Winners Circle