

## Thunder Valley National | Weekend Schedule

## May 29-30, 2015

Subject to network schedule changes

## FRIDAY, MAY 29th

| 9:00am          | Semi Truck Parking, Paddock Opens                      |
|-----------------|--|
| 9:00am - 5:00pm | Will Call  |
| 9:30am          | Privateer Parking                                      |
| 1:00pm - 2:00pm | Tech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class |
| 2:00pm - 5:00pm | Tech Inspection for Remaining Riders                   |

## SATURDAY, MAY 30

| SATURDAY, MAY 30  |  |
|---|--|
| 7:00am - 2:00pm   | Will Call  |
| 7:45am  | Mandatory Riders Meeting   |
| 8:00am  | Chapel Service   |
| 8:30am - 8:45am   | 250 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed   |
| 8:50am - 9:05am   | 250 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed   |
| 9:05am - 9:15am   | Track Maintenance  |
| 9:15am - 9:30am   | 450 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed   |
| 9:35am - 9:50am   | 450 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed   |
| 9:55am - 10:05am  | Track Maintenance  |
| 10:05am - 10:20am   | 250 Class Practice Grp B- 15 minutes -Timed  |
| 10:25am - 10:40am   | 250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed   |
| 10:40am - 10:50am   | Track Maintenance  |
| 10:50am - 11:05am   | 450 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed   |
| 11:10am - 11:25am   | 450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed   |
| 11:25am - 11:35am   | Track Maintenance  |
| 11:35am - 11:50am   | 250 Consolation Race   |
| 11:50pm - 12:05pm   | 450 Consolation Race   |
| 12:05pm - 12:45pm   | Intermission/Track Maintenance   |
| 12:25pm - 1:00pm  | OPENING CEREMONIES   |
| 12:58pm - 1:08pm  | 250 Class Sight Lap  |
| 1:12pm - 1:47pm   | 250 Class Moto #1  |
| 1:47pm - 1:58pm   | De divers later inves  |
| 1.58nm $2.09nm$   | Podium Interviews  |
| 1:58pm - 2:08pm   | 450 Class Sight Lap  |
| 2:12pm - 2:47pm   |  |
|   | 450 Class Sight Lap  |
| 2:12pm - 2:47pm   | 450 Class Sight Lap<br><b>450 Class Moto #1</b>  |
| <b>2:12pm - 2:47pm</b><br>2:45pm - 2:55pm   | 450 Class Sight Lap<br><b>450 Class Moto #1</b><br>Podium Interviews   |
| <b>2:12pm - 2:47pm</b><br>2:45pm - 2:55pm<br>2:58pm - 3:08pm  | 450 Class Sight Lap<br><b>450 Class Moto #1</b><br>Podium Interviews<br>250 Class Sight Lap  |
| 2:12pm - 2:47pm<br>2:45pm - 2:55pm<br>2:58pm - 3:08pm<br>3:12pm - 3:47pm  | 450 Class Sight Lap<br><b>450 Class Moto #1</b><br>Podium Interviews<br>250 Class Sight Lap<br><b>250 Class Moto #2</b>  |
| <b>2:12pm - 2:47pm</b><br>2:45pm - 2:55pm<br>2:58pm - 3:08pm<br><b>3:12pm - 3:47pm</b><br>3:47pm - 4:00pm                         | 450 Class Sight Lap<br><b>450 Class Moto #1</b><br>Podium Interviews<br>250 Class Sight Lap<br><b>250 Class Moto #2</b><br>250 Winners Circle  |
| 2:12pm - 2:47pm<br>2:45pm - 2:55pm<br>2:58pm - 3:08pm<br>3:12pm - 3:47pm<br>3:47pm - 4:00pm<br>4:00pm - 4:10pm                    | 450 Class Sight Lap<br><b>450 Class Moto #1</b><br>Podium Interviews<br>250 Class Sight Lap<br><b>250 Class Moto #2</b><br>250 Winners Circle<br>450 Class Sight Lap                             |
| 2:12pm - 2:47pm<br>2:45pm - 2:55pm<br>2:58pm - 3:08pm<br>3:12pm - 3:47pm<br>3:47pm - 4:00pm<br>4:00pm - 4:10pm<br>4:12pm - 4:47pm | 450 Class Sight Lap<br><b>450 Class Moto #1</b><br>Podium Interviews<br>250 Class Sight Lap<br><b>250 Class Moto #2</b><br>250 Winners Circle<br>450 Class Sight Lap<br><b>450 Class Moto #2</b> |