

## Rnd 5 The Wick 338 National Weekend Schedule NBC

June 26-28, 2025

Subject to network schedule changes

THURSDAY	
9:00am	Registered Team Parking
FRIDAY	
9:00am	Registered Team Parking
9:00am - 5:00pm	Will Call
9:30am	Privateer Parking
12:00pm- 3:00pm	Technical Control SOUND 12:00pm -1:00pm 1:30pm - 3:00pm
1:00pm - 2:00pm	Media Activity
SATURDAY	NBC 450 CLASS FIRST
7:00am - 2:00pm	Rider Services / Will Call Opens
7:15am - 7:30am	Riders Meeting at AMA Semi
7:30am - 7:45am	Chapel Service at AMA Semi
8:00am - 8:15am	450 Class Qualifying Grp B- 15 minutes (1 Lap Free)
8:20am - 8:35am	450 Class Qualifying Grp A- 15 minutes (1 Lap Free)
8:35am - 8:50am	Track Maintenance
8:50am - 9:05am	250 Class Qualifying Grp A- 15 minutes (1 Lap Free)
9:10am - 9:25am	250 Class Qualifying Grp B- 15 minutes (1 Lap Free)
9:30am - 9:40am	Track Maintenance
9:40am- 9:45am	450 Class Grp B Start Practice (Off Gate) 5 minutes
9:45am - 10:00am	450 Class Qualifying Grp B- 15 minutes
10:05am - 10:10am	450 Class Grp A Start Practice (Off Gate) 5 minutes
10:10am - 10:25am	450 Class Qualifying Grp A- 15 minutes
10:30am -10:35am	250 Class Grp A Start Practice (Off Gate) 5 minutes
10:35am - 10:50am	250 Class Qualifying Grp A- 15 minutes
10:55am -11:00am	250 Class Grp B Start Practice (Off Gate) 5 minutes
11:00am - 11:15am	250 Class Qualifying Grp B- 15 minutes
11:15am - 11:45am	Track Maintenance
11:45am - 11:55am	450 Consolation Race
12:00pm - 12:10pm	250 Consolation Race
12:30pm - 1:00pm	OPENING CEREMONIES
1:00pm - 1:10pm	450 Class Sight Lap
1:15pm - 1:50pm	450 Class Moto #1 LIVE NBC
1:50pm - 2:00pm	Podium Interviews
2:00pm - 2:10pm	250 Class Sight Lap
2:15pm - 2:50pm	250 Class Moto #1
2:50pm -3:00pm	Podium Interviews
2:50pm - 3:30pm	Halftime
3:30pm - 3:38pm	450 Class Sight Lap
3:45pm - 4:20pm	450 Class Moto #2
4:20pm - 4:30pm	450 Winners Circle
4:30pm - 4:38pm	250 Class Sight Lap
4:45pm - 5:20pm	250 Class Moto #2
5:20pm - 5:30pm	250 Winners Circle

Version # 2 12:40 PM6/24/2025