







## **Ironman National | Weekend Schedule**

## **AUGUST 21-22, 2015**

Subject to network schedule changes

FRII
DAY
/. A
UGL
IST
21

9:00am Semi Truck Parking, Paddock Open

9:00am - 5:00pm Will Call

9:30am Privateer Parking

1:00pm - 2:00pm Tech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class

Tech Inspection for Remaining Riders 2:00pm - 5:00pm

4:30pm - 5:00pm Legends Practice

## SATURDAY, AUGUST 22

7:00am - 2:00pm	Will Call
-----------------	-----------

7:45am Mandatory Riders Meeting

8:00am Chapel Service

8:15am - 8:30am 450 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed 8:35am - 8:50am 450 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed

8:50am - 9:00am Track Maintenance

9:00am - 9:15am 250 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed 9:20am - 9:35am 250 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed

9:40am - 9:55am Legends Practice 9:55am - 10:05am Track Maintenance

10:05am - 10:20am 450 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed 10:25am - 10:40am 450 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed

10:40am - 10:50am Track Maintenance

10:50am - 11:05am 250 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed 250 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed 11:10am - 11:25am

11:25am - 11:35am Track Maintenance 11:35am - 11:50am **450 Consolation Race** 11:50pm - 12:05pm 250 Consolation Race

**OPENING CEREMONIES** 12:10pm - 12:25pm 12:25pm - 12:30pm Legends Site lap

12:35pm - 12:50pm **Legends Race** 12:58pm - 1:08pm 450 Class Sight Lap 1:12pm - 1:47pm 450 Class Moto #1 1:47pm - 1:58pm Podium Interviews 1:58pm - 2:08pm 250 Class Sight Lap

2:12pm - 2:47pm 250 Class Moto #1 2:45pm - 2:55pm Podium Interviews 2:58pm - 3:08pm 450 Class Sight Lap 3:12pm - 3:47pm 450 Class Moto #2

3:47pm - 4:00pm 3:58pm - 4:08pm 250 Class Sight Lap 4:12pm - 4:47pm 250 Class Moto #2 4:50pm - 5:05pm 250 Winners Circle

5:05pm - 5:35pm

450 Winners Circle

**Press Conference**