







Go Pro Hangtown Classic | Weekend Schedule

May 15-16, 2015

Subject to network schedule changes

FRIDAY, MAY 15

9:00am Semi Truck Parking, Paddock Opens

9:00am - 5:00pm Will Call

9:30am Privateer Parking

1:00pm - 2:00pm Tech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class

2:00pm - 5:00pm Tech Inspection for Remaining Riders

SATURDAY, MAY 16

7:00am - 2:00pm Will Call

7:45am Mandatory Riders Meeting

8:00am Chapel Service

8:30am - 8:45am 250 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed 8:50am - 9:05am 250 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed

9:05am - 9:15am Track Maintenance

9:15am - 9:30am 450 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed 9:35am - 9:50am 450 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed

9:55am - 10:05am Track Maintenance

10:05am - 10:20am 250 Class Practice Grp B- 15 minutes -Timed 10:25am - 10:40am 250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed

10:40am - 10:50am Track Maintenance

10:50am - 11:05am WMX Practice

11:10am - 11:25am 450 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed 11:30am - 11:45am 450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed

 11:50pm - 12:10pm
 Track Maintenance

 12:20pm - 12:30pm
 250 Consolation Race

 12:35pm - 12:45pm
 450 Consolation Race

12:50pm - 1:10pm **WMX Moto**

1:15pm - 1:45pm Intermission/Track Maintenance

1:35pm - 2:00pm OPENING CEREMONIES

2:00pm - 2:10pm 250 Class Sight Lap 2:12pm - 2:47pm 250 Class Moto #1 2:47pm - 2:58pm Podium Interviews 2:58pm - 3:08pm 450 Class Sight Lap 3:12pm - 3:47pm 450 Class Moto #1 3:47pm - 3:57pm Podium Interviews 3:58pm - 4:08pm 250 Class Sight Lap 250 Class Moto #2 4:12pm - 4:47pm

 4:47pm - 5:07pm
 250 Winners Circle

 4:58pm - 5:08pm
 450 Class Sight Lap

 5:12pm - 5:47pm
 450 Class Moto #2

 5:50pm - 6:05pm
 450 Winners Circle

6:05pm - 6:35pm Press Conference